Oppdag mulighetene dine i Hydroparken!

Velkommen til Hydroparken – hjertet av næringslivet i Notodden. Her eksisterer det muligheter for bedrifter etablert både i og utenfor byen. Utforsk vårt mangfold av rimelige og romslige lokaler, skreddersydd for å møte dine forretningsbehov og gi deg frihet til å utvikle din bedrift.

Sol i Hydroparken

Rimelige lokaler med optimal plassering

I Hydroparken kombinerer vi økonomiske fordeler med strategisk beliggenhet. Med umiddelbar nærhet til buss- og togstasjonen med daglige avganger til Kongsberg, Drammen, Oslo og Skien, gir våre lokaler deg en konkurransedyktig fordel. Her får du mer plass for mindre kostnader, slik at du kan investere der det virkelig betyr noe – i veksten av din virksomhet.


Skap suksess med fleksibilitet

Hydroparken er designet for å støtte din bedrifts vekstambisjoner. Våre dynamiske lokaler tilbyr en sømløs overgang ved vekst, slik at du kan tilpasse deg endringer i virksomheten raskt og enkelt. Med daglige transportmuligheter like utenfor døren, kan du fokusere på det som virkelig betyr noe: din bedrift.


Ideelt for nyetablerte bedrifter

Start reisen mot suksess i Hydroparken. Vi forstår utfordringene ved å etablere en ny bedrift, og derfor tilbyr vi gunstige etableringsordninger, redusert risiko og støtte til de som trenger det. I Notodden har nyetablerte bedrifter også en unik fordel med tilgang til ulike midler for støtte. Notodden Utvikling (NUAS) i bygg 90 kan hjelpe til med dette.

Utforsk våre karakteristiske lokaler som har en rik historie som strekker seg tilbake til 1905 da Norsk Hydro grunnla denne praktfulle parken. Med 80 mål tomt og 45 000 kvadratmeter fordelt på 35 bygninger, er vi stolte av å huse hele 100 leietakere. Noen av disse historiske bygningene ble til og med anerkjent av UNESCO som en del av Rjukan-Notodden industriarv i 2015.

Ta det neste skrittet mot suksess. Kontakt oss for en uforpliktende samtale og la oss sammen utforske hvordan Hydroparken kan være nøkkelen til din virksomhets vekst og suksess.Notodden Hydroparken
Notodden Bok & Blueshus
Notodden Sentrum
Hydroparken - Stasjonen kafe

Hydroparken – Næringspark for alle bransjer

Vurderer du å etablere din bedrift på Notodden? Hydroparken er Notoddens mest sentrale og mangfoldige næringspark med lokaler for alle bransjer. I parken vår finner du alt fra teknologi til kunstnere – fra lokalavisa til bilverksted.

Kun et steinkast unna Notodden sentrum – helt nede ved vannet – der finner du oss. Bussterminal og byens kulturhus Bok & Blueshuset er i umiddelbar nærhet. Toget, som i dag tar deg til blant annet Porsgrunn, går helt inn i parken vår. 

“Jeg fant, jeg fant!”. Rusler du rundt i Notodden og Hydroparken vil du finne mange overraskelser. Byens råeste takterrasse? Tungtvannstank? Det er bare en smakebit på skatter du finner i parken vår.