Hvem skal du ringe? Jo – Driftsavdelingen!

Driftsavdelingen Hydroparken

Hydroparken har en stor bygningsmasse. Mye innsats med drift og vedlikehold går inn i parken. Heldig for oss, har vi en driftsavdeling med dyktige og kvalifisert personell!

Driftsavdelingen består av driftsleder Torgeir Lia, driftsteknikere Runar Helgesen, Hallgeir Haddeland og Stian Bjørnflaten. Ikke bare er de fire fornøyde med å jobbe i industrihistorie, nå kan de også være fornøyde med gode tilbakemeldinger fra leietakerne.

Fornøyde leietakere


I en kundeundersøkelse utsendt til leietakere i Hydroparken ble driftsavdelingen trukket frem. Driftsavdelingen får gode tilbakemeldinger både på tilgjengelighet, innstilling, interesse og proaktivitet.

– Det er veldig hyggelig å få så gode tilbakemeldinger. I vår arbeidshverdag bistår vi utrolig mange hyggelige leietakere – dette gjør dagene våre ekstra gode. Vi streber etter å være en god partner for leietakerne i parken, forteller Torgeir Lia.

– Vi lytter til dere leietakere og etterkommer ønsker så godt vi kan, smiler de fire.

Ingen dag er lik

Torgeir, Runar, Hallgeir og Stian jobber hver dag for å gi deg som leietaker god service. De er godt motiverte, jobber for å sikre deg som leietaker et godt miljø og ivaretar dine interesser. Med Hydroparkens 28 bygg, over 100 leietakere fordelt på 4 mann – ja, da sier det seg selv at dagene går fort. Likevel gleder gutta seg til å dra på jobb – hver eneste dag.  

– Vi ønsker å holde den ærverdige parken her så fin som mulig. Derfor står jeg tidlig opp, hver dag, for å opprettholde dette. Det første jeg gjør, er å gå en runde i hele parken for å plukke opp søppel dersom det er behov. I vinter stod brøyting, strøing og måking foran dører på morgenplanen, forteller Stian.  

– En dag gikk strømmen over store deler av Notodden, også Hydroparken. Da var det opp og stå klokka 02 om natta for å skru av en rekke alarmer. Ingen dager er like med andre ord, humrer Hallgeir.

Drømmen videre

De fire, som kjenner parken som sin egen bukselomme, har fått være med på mange spennende prosjekter. Torgeir trekker frem et prosjekt han spesielt trivdes i.

– Birkeland Skaperverksted i bygg 55 er i likheten av det jeg har jobbet med tidligere. Det å handle inn til de nye lokalene, koordinere, samt samarbeide med brukerne har vært veldig interessant.

Har du lest om teknologibedriftene i Birkeland Skaperverksted?

Runar trekker frem noe han en dag håper blir et prosjekt i Hydroparken. Topp-etasjen i bygg 20, og femte etasje i bygg 90 er to skatter som foreløpig står tomme. Drømmen er når flesteparten av bygga er pusset opp og restaurert.

Hydroparken – Industrieventyrets startsted

Hydroparken på Notodden har en fantastisk fin beliggenhet mellom Notodden sentrum og Heddalsvannet. Det er totalt 80 mål tomt, med bygningsmasse på ca. 45 000 kvadratmeter fordelt på 35 bygninger og ca. 100 leietakere.

Vi arbeider langsiktig og skritt for skritt får vi de gamle ærverdige byggene til å skinne. Vern gjennom bruk er viktig for oss; derfor gjør vi vårt beste for å gjøre Notodden stolt. Samtidig som vi tar vare på historien, skal byggene leve i nåtiden. Byggene er fredet på utsiden, men på innsiden er mulighetene mange! Her er det rom for alle bransjer – store som små. 

Er du nysgjerrig på lokalene i Notoddens mest sentrale og mangfoldige næringspark? Her får du jobbe i et stykke verdenshistorie. Les mer her.