AlfaCare: Stolt leietaker i Hydroparken siden 2014

Med stilrene kontorlokaler og stort varelager, er AlfaCare godt etablert i Hydroparken. Med røtter tilbake til 2002, har AlfaCare vokst til å bli en stor leverandør av klinikkutstyr og produkter for forebygging og lindring av muskel- og leddplager, samt idrettsskader. I 2014 vokste de seg ut av sine lokaler på Tuven, og flyttet til Hydroparken. Siden den tid har de i tillegg skaffet seg kontorer i Oslo, og kunder i hele Skandinavia.


AlfaCare er en komplett helse- og velværeleverandør

Med en dedikert stab på ti ansatte og etableringen av AlfaCareVet, et undermerke som leverer utstyr til veterinær, og nettbutikken Welli, er Alfacare en komplett helse- og velværeleverandør. De tilbyr ikke bare klinikkutstyr, men også et bredt spekter av treningsutstyr og støtteprodukter til både privatpersoner og bedrifter. Deres avdeling i Oslo fokuserer spesielt på å tilby kurs for fysioterapeuter og kiropraktorer, og med egne kurslokaler har de optimalt utstyr, inkludert spesialiserte behandlingsbenker.


Global tilstedeværelse

En av suksessfaktorene til Alfacare er deres globale tilstedeværelse. Med kunder i hele Skandinavia og selskaper i Sverige og Danmark, har Alfacare etablert seg som en betrodd leverandør, håndtert av dyktige ansatte lokalisert på deres kontorer i Norge. Kunder har også tatt kontakt utenfor Skandinavia. Deres unike produkt, «T-tool,» er et metallisk massasjeverktøy produsert på Notodden, men distribuert til steder som Hong Kong.


Holder historien levende

På Hydroparken har Alfacare et imponerende fotavtrykk med et par hundre kvadratmeter kontorlokaler og rundt 7-800 kvadratmeter lager. Disse historiske kontorene var en gang knutepunktet for produksjonen av sekker for kunstgjødselproduksjonen i Hydroparken fra 1934.

I hjertet av Hydroparken, der fortiden møter nåtiden, fortsetter Alfacare å trives som en dynamisk leietaker som ikke bare bringer helse og velvære til samfunnet, men også holder historien levende gjennom deres tilstedeværelse i dette unike forretningsområdet. Vi er stolte av å ha Alfacare som en del av Hydroparken-fellesskapet.Notodden Hydroparken
Notodden Bok & Blueshus
Notodden Sentrum
Hydroparken - Stasjonen kafe

Hydroparken – Næringspark for alle bransjer

Vurderer du å etablere din bedrift på Notodden? Hydroparken er Notoddens mest sentrale og mangfoldige næringspark med lokaler for alle bransjer. I parken vår finner du alt fra teknologi til kunstnere – fra lokalavisa til bilverksted.

Kun et steinkast unna Notodden sentrum – helt nede ved vannet – der finner du oss. Bussterminal og byens kulturhus Bok & Blueshuset er i umiddelbar nærhet. Toget, som i dag tar deg til blant annet Porsgrunn, går helt inn i parken vår. 

“Jeg fant, jeg fant!”. Rusler du rundt i Notodden og Hydroparken vil du finne mange overraskelser. Byens råeste takterrasse? Tungtvannstank? Det er bare en smakebit på skatter du finner i parken vår.