Hydroparken – Moderne og innflytningsklare kontorlokaler

Heddalsvegen 11, 3674 Notodden

Type lokale: Kontor
Areal: 600 m²
Etasje: 4.
Byggeår: 1929

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Kantine

Beskrivelse

Hydroparken i Notodden har en fantastisk fin beliggenhet mellom Notodden sentrum og Heddalsvannet. Parken ble etablert allerede i 1905 av Norsk Hydro, eller som det het den gangen; Norsk Hydro-Elektrisk Kvælstofaktieselskab. Bygg 55 ble oppført i 1926 som Hydrogenfabrikken, i dag huser den bl.a. Telemark Trykk, Zalaris og G.T Elektrodistribusjon.

Fasader har nylig blitt rehabilitert og bygget er meget flott og representativt.

Nyoppusset og innflytningsklare kontorlokaler som fremstår som lyse og åpne med en god romfølelse. Lokalet er på ca. 601 m2 og består av følgende; to store åpne landskap, tre kontorer/møterom, data-/teknisk rom, arkivrom, kjøkken og toaletter. I tilknytning til lokalet er det mulig å leie ytterligere kontorer/møterom i byggets «tårn». Lokalet var tidligere leid ut til callingsenter og tilpasninger for denne bruken er tilrettelagt.

Mulighet for deilig lunch hos Stasjonen Kafe som ligger i nabobygget.

Plantegning med 2D illustrasjon kan lastes opp i kolonnen på høyre side.

Adkomst

Med bil: E134

Buss/tog: Notodden bussterminal / togterminal

Beliggenhet

Notodden kommune ligger sentralt i Telemark fylke. Det er kun en halv times kjøring til Kongsberg og innen en times kjøring med bil finner man flere større byer som Drammen, Porsgrunn og Skien. Til Oslo bruker man ca 1 ½ time. Direkte adkomst til Europavei 134 til Haugesund.

På bakgrunn av sin strategiske beliggenhet og gode kommunikasjonsmuligheter er Hydroparken et populært og velegnet etableringssted for næringsvirksomhet.

Standard

Lokalet har en bra standard og er nylig totaloppusset. Tilrettelagt med data-/tekniskrom, samt kabelskinner ellers i lokalet.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 807
Gårdsnr: 243
Bruksnr: 526

Kontakt

Henriette Høva
Telefon: +47 23 37 98 00
Mobil: +47 924 67 432

Kontorlokaler, bilde inne
Kontorlokaler, bilde inne
Kontorlokaler, inngangsparti trapper
Kontorlokaler, inngangsparti trapper