Hydroparken - Moderne og innflytningsklare kontorlokaler

Heddalsvegen 11, Notodden

Type lokale: Kontor

Etasje: 4

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Kantine

Beskrivelse

Hydroparken i Notodden har en fantastisk fin beliggenhet mellom Notodden sentrum og Heddalsvannet. Parken ble etablert allerede i 1905 av Norsk Hydro, eller som det het den gangen; Norsk Hydro-Elektrisk Kvælstofaktieselskab. Bygg 55 ble oppført i 1926 som Hydrogenfabrikken, i dag huser den bl.a. Telemark Trykk, Zalaris og G.T Elektrodistribusjon.

Fasader har nylig blitt rehabilitert og bygget er meget flott og representativt.

Nyoppusset og innflytningsklare lokaler som fremstår som lyse og åpne med en god romfølelse. Lokalet er på ca. 601 m2 og består av følgende; to store åpne landskap, tre kontorer/møterom, data-/tekniskrom, arkivrom, kjøkken og toaletter. I tilknytning til lokalet er det mulig å leie ytterligere kontorer/møterom i byggets "tårn". Lokalet var tidligere leid ut til callingsenter og tilpasninger for denne bruken er tilrettelagt.

Mulighet for deilig lunch hos Stasjonen Kafe som ligger i nabobygget.

Plantegning med 2D illustrasjon kan lastes opp i kolonnen på høyre side.

Adkomst

Beliggenhet

Notodden kommune ligger sentralt i Telemark fylke. Det er kun en halv times kjøring til Kongsberg og innen en times kjøring med bil finner man flere større byer som Drammen, Porsgrunn og Skien. Til Oslo bruker man ca 1 ½ time. Direkte adkomst til Europavei 134 til Haugesund.

På bakgrunn av sin strategiske beliggenhet og gode kommunikasjonsmuligheter er Hydroparken et populært og velegnet etableringssted for næringsvirksomhet.

Standard

Matrikkelinformasjon